5.0
powered by Google
js_loader

“krijg een slanker, fitter en gezonder lichaam met personal training”

Gebruik mijn 15 jaar ervaring in de sportschool om op een leuke, simpele en snelle manier jouw droomlichaam te krijgen… En te behouden.

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen

Logo NL Actief
Logo Fysio Physics
Logo Mac Nutrition Uni
Logo Exclusive Psychology
Logo Imperium Sports

Beste sporter,

Weet je dat uit onderzoek blijkt dat een grotere spiermassa een goede indicatie is voor hoelang iemand leeft?

Krachttraining biedt dus meer voordelen dan alleen sterkere spieren en een strak lichaam.

Het toevoegen van gewichten aan jouw trainingen is een geweldige manier om jouw algehele conditie te verbeteren…

Van het verbranden van lichaamsvet en het versterken van jouw botten tot het voorkomen van blessures en het gezonder maken van jouw hart.

Maar waar begin je precies?

Wellicht dat je al ooit de stoute schoenen hebt aangetrokken en een sportschool bent binnengelopen…

Om er daarna achter te komen dat je eigenlijk geen idee hebt welke oefeningen je moet doen.

Je hebt daarnaast een drukke baan en een uitpuilende sociale agenda, maar jouw sportschool heeft alleen specifieke tijden waarop getraind kan worden…

Die net niet lekker uitkomen voor jou waardoor je abbonnement ergens stof staat te happen.

Of je hebt een ”op maat gemaakt” programma gekregen bij het inschrijven, maar bent daarna aan je lot overgelaten tijdens het trainen.

Waardoor je eigenlijk niet precies wist hoe je de oefeningen moest uitvoeren (met blessures tot gevolg) en daardoor niet de progressie boekte die je wilde.

Plus, je moest weken achter elkaar hetzelfde doen waardoor de lol er al snel af was en je elke mogelijkheid aangreep om onder je sportafspraak uit te komen.

Je bent nu al weken niet geweest, maar er wordt wel elke keer geld van je rekening wordt afgeschreven.

Daarnaast kan je op de weg terug zijn van een vervelende blessure aan de rug, nek of knieën (waardoor je geopereerd bent).

Niet elke sportschool en personal trainer heeft dan de juiste kennis in huis om een passend revalidatietraject aan te bieden dat het lichaam ondersteunt bij herstel.

Herkenbaar?

Sporten zou een leuke activiteit moeten zijn waar je een goed gevoel aan overhoudt, je fysiek wordt uitgedaagd en eventjes kan ontsnappen aan het dagelijkse leven.

EN, niet onbelangrijk, het gevolg zou moeten zijn dat je kleren beter zitten, er jonger en gezonder uitziet, en met meer energie door het leven stapt.

Ik kan je helpen bij het bereiken van deze doelen met personal training in Nuenen.

MAAR, voordat ik daar meer over vertel…

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen

Laat ik me eerst even aan je voorstellen

David Vorderman Gezicht

David Vorderman

Mijn naam is David Vorderman en iets meer dan 15 jaar geleden zette ik voor het eerst voet in een sportschool.

Toentertijd om sterker en fitter te worden om mijn tennisspel te verbeteren, maar al snel gingen de tennisrackets in de kast en bleef krachttraining over.

Het was liefde op het eerste gezicht.

Ik leerde echter al snel de harde les dat vaker en harder trainen niet automatisch zorgt voor meer resultaat.

Waardoor mijn zoektocht naar een leuke, simpele en efficiënte manier om te trainen begon.

David Vorderman 15 jaar transformatie

Naast dagelijkse zelf te trainen en altijd nieuwe dingen uit te proberen zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends.

Heb ik ook meerdere opleidingen gevolgd om je beter te ondersteunen in de sportschool en passende revalidatietrajecten aan te bieden wanneer je terugkomt van een blessure.

Nu, vijftien jaar later, heb ik honderden mensen ondersteund bij het verkrijgen van een fitter, sterker en gezonder lichaam.

Maar alleen praatjes vullen geen gaatjes…

Dus hier is bewijs…

EEn aantal personal training klanten aan het woord

Suzan ValkenburgSuzan Valkenburg
20:59 01 Jan 24
Blij met de juiste begeleiding! Goede intake, helder plan van aanpak, juiste voedingsadvies en gevarieerde trainingen. Goede coaching, stok achter de deur met elke keer evenveel enthousiasme!
Claire RoxsClaire Roxs
08:08 30 Dec 23
Vanwege rugklachten ben ik geadviseerd bij David te gaan sporten. Ik sport nu sinds enkele maanden 2 keer per week bij David en mijn rugklachten zijn volledig verdwenen. David is een heel prettige en kundige trainer waarbij persoonlijke aandacht op nummer 1 staat. Daarbij is hij altijd opgewekt en vliegt een uurtje hard werken zo voorbij.
Luuk SchuurmansLuuk Schuurmans
21:00 29 Dec 23
Zeer goede trainer en voedingscoach. Fijn om over voeding te sparren en legt de trainingen ook goed uit dat je snapt waarom je iets doet. In drie maanden 15kg afgevallen en flink in spiermassa gegroeid wat me anders nooit was gelukt. Zeker vijf sterren waard!
Wietse De BoerWietse De Boer
16:01 29 Dec 23
Zeer ervaren en professionele personal trainer.
Marc VordermanMarc Vorderman
13:20 29 Dec 23
Paul HofmanPaul Hofman
13:13 29 Dec 23
Ik train sinds enkele maanden bij David, in het bijzonder voor het sterker maken van mijn core. David heeft een prachtige gym met professionele apparatuur en zijn persoonlijke begeleiding is uitstekend: zeer deskundig op gebied van fitness maar heeft ook gedegen kennis op gebied van voeding, en sluit ook goed aan op fysiotherapie. Verder is David een prettige en sympathieke trainer die ik iedereen kan aanbevelen.
Ilona RoversIlona Rovers
12:38 29 Dec 23
David is echt een toptrainer! Heel kundig, vrolijk, en gewoon een fijn persoon.Ik ben echt heel blij dat we bij hem kunnen trainen. Na 5 jaar rugklachten ben ik, sinds we bij David sporten, steeds vaker pijnvrij na alle peuten en paten wel gezien te hebben. Sporten is weer leuk geworden dankzij hem en de resultaten die we boeken.
Al meer dan 4 jaar train ik 2 keer per week met David. In eerste instantie kwam ik met hernia klachten bij hem terecht. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn lichaam zo sterk is geworden dat deze klachten onder controle zijn. David is een proffesional die zijn skills up to date houdt middels diverse opleidingen. Hij heeft een luisterend oor en zorgt ervoor dat je na elke training de sportschool met een lach verlaat.
Meer beoordelingen
js_loader

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen

Wat je precies kan verwachten van personal training

Voordat we beginnen, zetten we eerst specifieke doelen om naar toe te werken. Hierdoor kan je effectief en gericht trainen waardoor jouw doelen sneller worden bereikt + het zorgt voor extra motivatie wanneer ze behaald worden.

Een op maat gemaakte trainingsplan dat aansluit bij jouw wensen, maar ook past bij jouw trainingsniveau, fitheid, sportdoelen en dagelijkse activiteiten.

Is dit de eerste keer dat je gaat trainen? Of ben je juist een doorgewinterde veteraan die toe is aan verandering? We passen de trainingen aan op jouw huidige niveau en fitheid.

Met flinke gewichten trainen klinkt heel erg leuk, maar de juiste houding is vele malen belangrijker. Door de oefeningen goed uit te voeren maak je sneller progressie en voorkom je ook toekomstige blessures.

Je bent niet het type dat in een grote sportschool gaat staan waar iedereen elkaar staat te bekijken. Geen probleem, je traint samen mij in een exclusieve sportclub met niet meer dan 150 leden.

Personal training zorgt natuurlijk voor een slanker, fitter en gezonder lichaam. MAAR, het zorgt er ook voor dat je even ontsnapt aan de dagelijkse sleur en helpt je door de dag heen beter te presteren.

Niemand heeft oneindige motivatie om altijd maar tot het uiterste te gaan. Daarom ben ik de figuurlijke stok achter de deur die vast in jouw agenda staat en jou uitdaagt om jouw doelen te behalen.

Niet haasten voor dat ene lesje dat alleen om die specifieke tijd wordt gegeven. We plannen de training rondom jouw drukke agenda heen en wanneer het jou het beste uitkomt.  

Heb je een vervelende blessure gehad en/of ben je net geopereerd voor nek-, rug- of knieklachten? Dan ontwikkel ik een passend orthopedisch revalidatietraject om jouw lichaam naar optimale fitheid te brengen.

We trainen daarnaast in de exclusieve sportschool Imperium Sports gelegen bij de Gulbergen in Nuenen waar maximaal 150 leden tegelijkertijd lid kunnen zijn.

Dus geen overvolle ruimtes, altijd gewichten en apparaten beschikbaar en in alle rust jouw workout kunnen doen.

Hieronder kan je een beetje aan de sfeer proeven…

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen

Sfeerimpressie bij Imperium sports

Een exclusieve sportschool, gelegen in de Gulbrgen in Nuenen, voorzien van alle gemakken om heerlijk te kunnen trainen.

EXCLUSIEVE UITNODIGING

Voor een één-op-één proeftraining in Nuenen

In plaats van mijn tijd, geld en moeite te investeren om jou te overtuigen dat personal training een goede keuze is.

Laat ik je het liever gewoon zelf ervaren door éénmalig een uur met mij persoonlijk te komen trainen.

Tijdens deze proeftraining neem ik je mee door een workout die past bij jouw fitheid, trainingsniveau en wensen.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom ik dit doe?

Simpel…

Ik weet dat als je onder de indruk bent van de workout die we samen doen en met een goed gevoel naar huis gaat…

Je wellicht overweegt om personal training bij mij te komen volgen.

En zo niet, ook goed, no hard feelings. Je hebt dan nog steeds een geweldige workout gedaan.

MAAR, er zit een addertje onder het gras.

Dit aanbod geldt alleen zolang er nog plek is bij de exclusieve sportschool Imperium Sports.

Zodra alle plekken zijn vergeven is dit niet meer mogelijk, maar zolang deze pagina live staat kan je hier nog gebruik van maken.

Interesse?

Druk dan op de oranje knop hieronder voor een vrijblijvende personal trainingssessie met mij in Nuenen.

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen

FAQ

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam.

Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Voor wie is personal training?

Personal training is in de basis geschikt voor iedereen. Ook voor kinderen.

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, welke trainingsniveau je hebt of je huidige fitheid. 

De voordelen zijn dat je geen kennis hoeft te hebben over het maken van trainingsprogramma’s en dat er altijd iemand aanwezig is die je helpt bij de uitvoering.

Hoeveel kost personal training?

Een gemiddeld uurtarief voor een personal trainer ligt in Nederland tussen de €60 en de €80.

Mijn prijzen liggen ook tussen deze twee grenzen, maar zijn afhankelijk van hoe vaak je traint en hoelang de loopduur is van het traject.

Ik vertel je graag meer over hoe dit precies werkt na de gratis 1-1 proeftraining.

Waarom is personal training belangrijk?

Personal training is belangrijk omdat het een op maat gemaakte aanpak biedt, motivatie en begeleiding biedt, helpt bij het verbeteren van techniek en blessurepreventie, en een gevoel van verantwoordelijkheid en consistentie creëert voor het behalen van fitnessdoelen

Het zorgt er dus voor dat het lichaam op fysiek en mentaal gebied beter werkt waar vele voordelen aanzitten. Je slaapt beter, je verbrandt lichaamsvet, je wordt sterker, het is goed voor het hart, etc.

Hoe snel zie je resultaat met personal training?

Dit is een lastige vraag, want iedereen is anders en zal daarom ook andere resultaten behalen.

In basis zal het vooral liggen aan jouw eigen motivatie, hoe vaak je in de week traint en hoe je levensstijl eruit ziet.

Score je op al deze punten goed dan zal je binnen enkele weken al de eerste resultaten zien.

Wat kost het om te sporten bij Imperium Sports

Mijn thuisbasis voor personal training is bij de exclusieve sportschool Imperium Sports. Er zijn GEEN extra kosten aan verbonden om hier SAMEN met mij te trainen.

Je kan er daarnaast altijd voor kiezen om zelf nog een abbonnement af te sluiten bij deze sportschool.

5.0
powered by Google
js_loader

Start jouw reis naar een slanker, fitter en gezonder lichaam

Vrijblijvende personal trainingssessie in Nuenen